Rose Musquée

AQUAGLO

HÉT ALTERNATIEF VOOR HYDRADERMABRASIE

De AquaGlo plus betekent voor het instituut een totaal nieuwe stap naar een sterke, krachtige huidverjonging. Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingstechniek is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijk uitstekende resultaten.

INDICATIES:

 • Mee-eters
 • Acne
 • Onzuivere huid
 • Doffe huid
 • Verstopte poriën

WAT HOUDT EEN AQUAGLO PLUS™ GEZICHTSBEHANDELING IN?

De AquaGlo plus betekent voor het instituut een totaal nieuwe stap naar een sterke, krachtige huidverjonging. Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingstechniek is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijk uitstekende resultaten. Dit sublieme, compacte behandelingssysteem combineert krachtige vacuümtechnologie en instelbare pulsatie voor hoogwaardige infusieresultaten. De instelbare vacuümmassage zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling. Deze behandeling is ook prima voor de aanpak van mee-eters, acne en onzuivere huid.

Er zijn geen bijwerkingen, geen downtime of ongemakken en de cliënt kan onmiddellijk weer aan het werk. Het effect op hyperpigmentatie, verstopte poriën en een ongelijkmatige huidskleur wordt na een behandeling van slechts 15 tot 45 minuten onmiddellijk zichtbaar.

De behandeling bestaat uit twee of 3 stappen: eerst wordt een relaxerend en vloeistofvrij vacuüm gecreëerd waarmee een micromassage wordt uitgevoerd met acupressuur technieken om vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen. Bij stap 2 wordt een intensief reinigende solution ingezet om de T-zone en extra onzuivere plekken op de huid nog dieper te reinigen. Bij stap 3 wordt door het behandelingssysteem een zachte, niet-abrasieve infusie van krachtige vloeibare oplossingen voor voeding, verjonging en hydratatie van de huid aangevoerd. De AquaGlo plus™ geeft een uitstekende werking voor snel zichtbare resultaten die bovendien heel betaalbaar zijn.

Nieuw is de Cryo Chill kop van het behandelsysteem die een verkoelende werking heeft op een huid, die perfect kalmerend is na een chemische peeling, een verstrakkend effect heeft op de mature huid, een stralende huid geeft, poriën reinigt en sluit bij een vette of acne huid, de microcirculatie versterkt en ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen.

UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

 • Het nieuwe tijdperk in krachtige huidverjonging
 • Zorgt na de eerste behandeling al direct voor een GLOW
 • In kuurvorm zal de hyperpigmentatie van de cliënt sterk verminderen
 • Stimuleert de celdeling op een natuurlijke manier. Geen downtime, onmiddellijke terugkeer naar normale activiteiten en geen ongemak.
 • Zorgt voor een diepe reiniging, exfoliatie, hydratatie, zuurstof toevoer en microcirculatie, alles in één sessie.
 • Verbetert onmiddellijk hyperpigmentatie, verstopte poriën en een ongelijkmatige teint
 • Natuurlijke hydratatie, volledig vloeibare infusie, niet invasief en niet irriterend.

Rose Musquee