Vragen? Contacteer mij op 0479 44 79 84

GelaatGELAATSVERZORGINGEN

CRYSTAL CLEAR

Micro-dermabrasie

Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.
1 uur

Oxygen Therapy

Oxygen zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.
1 uur

Micro-dermabrasie & Oxygen Therapy in 1 behandeling

Een complete behandeling die aan de binnen- en buitenkant van de huid werkt. Een ware boost voor de huid.
1.5 uur

Comcit Needling Therapy

COMCIT™ combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.
1 uur

 

Phyto 5

PHYTO 5 HARMONY

Reiniging, peeling, dieptereiniging met algen, acupressuur, chroma, kruidenserum, kleimasker, ontspanning van hoofd en hals, manuele gelaatsmassage, lymfedrainage, mineraliseren, herstellen, bescherming.
Epiliatie en onderzuiverheden verwijderen zitten ook in deze behandeling.
1u45

PHYTO 5 SPECIAL

In deze behandeling onderga je de 5 elementen, pure verjonging met het 5 kleurenmasker. Een TOPBEHANDELING voor lichaam en geest. Als afsluiting de nodige crème's en een ampoule, SUPER POWER voor je huid. Epiliatie en onderzuiverheden verwijderen zitten ook in deze behandeling.

2 uur 

PHYTO 5 QUANTUM

Persoonlijke Diagnose , voetbadje , hoofdmassage , reiniging , peeling , epileren ,biostimulatie van de reflexone's , massage met algenmasker , draineren , kleimasker , voetmassage , afwerking met de nodige crèmes , gedurende de behandeling wordt er met kleur - en lichttherapie gewerkt. Thuisproduct voor thuis verder te werken.
2 uur

 

LPG ENDERMOLIFT

LPG behandeling naar keuze

Reiniging 30 min LPG volgens probleem, serum , oogcrème , dag - of nachtcrème
50 min

Volg Ons Ook Op Facebook