Vragen? Contacteer mij op 0479 44 79 84

Massages

PHYTO 5 GOMMAGE ZEN MASSAGE

Heerlijke behandeling, we starten met reiniging en gommage gelaat dan een ontspannende hoofdmassage gevolgd door een scrub en massage van het lichaam.De perfecte verzorging na die lange winterdagen of als voorbereiding op de zomer.Alle dode huidcellen zijn verwijderderd en je huidje voelt terug zijdezacht en wordt gevoed met de nodige producten.

ongeveer 1.15u

 

QUANTUM MASSAGE

 

Persoonlijke diagnose , voetbadje , hoofdmassage , biostimulatie van de reflexone's , maasage met kruidenmengeling en kleimasker.
1.15u

CHAKRA'S TERUG IN BALANS BRENGEN

Hier wordt met kleur - en lichttherapie op het lichaam gewerkt,samen met ontspanning aan hoofd,voeten of gelaatsreflexologie. In deze behandeling worden soms ook edelstenen gebruikt. Dit is een in kuurvorm.

ENERGETISCHE MASSAGE

Volledige zachte lichaams-, gelaat- en hoofdmassage, bedoeling lichaam en geest te laten ontspannen door energie toe te voegen of overtollige energie weg te nemen.

YOGIMALU MASSAGE

Geeft je kracht en energie om negativiteit en angsten los te laten, vanuit deze kracht put je vrede en geluk om in het leven telkens opnieuw te beginnen. Door te masseren met de Yogiman schenk je iemand een nieuw begin, innerlijke vrede en geluk, vooral bevrijdend van emotie's.

JADESTONE MASSAGE

Jade symboliseert als " steen van de hemel " de vijf deugden van de mens: wijsheid, gerechtigheid, bescheidenheid, barmhartigheid en moed. Deze krachtige helingsteen heeft een veelzijdige werking, brengt innerlijke rust en vrede, trekt positiviteit aan, het helpt je oude leefgewoonten los te laten alsook de daardoor ontstane emotie's zoals oa. verdriet en boosheid. Deze massage is zeker aan te raden spierstijfheid, spierkrampen, het verzacht reumatische pijnen.

EDELSTEENMASSAGE

In deze massage combineer ik rosekwarts en witte jade, deze massage zorgt voor innerlijke healing, troost en onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en de anderen.Het werkt kalmerend met verdriet, trauma's... geeft je terug vertrouwen, verdrijft negativiteit en brengt je rust.

 


Volg Ons Ook Op Facebook