Vragen? Contacteer mij op 0479 44 79 84

Phyto 5PLANTAARDIGE VERZORGINGEN

PHYTO 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De unieke combinatie van producten met actieve ingredienten en licht-& kleurtherapie en de bio-drainer brengen de huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in het lichaam.Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling.Het verschil na een PHYTO 5 behandeling is dan ook meteen merkbaar,ook de dagen erna.

PHYTO 5 is een plantaardig productengamma.geinspireerd op eeuwenoude Oosterse wijsheid gecombineerd met verfijnde Westerse technologie.Ons lichaam bestaat uit materie en energie. Wij Westerlingen richten ons vooral op het uiterlijk,de buitenkant en maken enkel een analyse op basis van wat we zien.Maar niet alles raakt hiermee opgelost.Vandaar dat wij onze Westerse kennis aanvullen met oeroude wijsheid uit het Oosten.

Beweging en verandering worden beinvloed door de vijf elementen:Hout,Vuur,Aarde,Metaal, Water. De vijf elementen vormen samen één geheel.Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot uitputting,lichamelijke en/of mentale vermoeidheid.U bereikt opnieuw totale harmonie als u element per element terug in evenwicht brengt.

PHYTO 5-statement:

  • Innerlijk en uiterlijk welzijn gaan samen
  • Elk uiterlijk probleem heeft een innerlijke oorzaak
  • Individuele aanpak van de totale persoon(gezicht & lichaam)
  • Puur natuurlijke producten en verzorgingen

Volg Ons Ook Op Facebook