Rose Musquée

Totale schoonheid

Totale schoonheid wat is dat nu?

Voor mij is dat een stralende huid, een gezond lichaam en bruisen van energie.

Tijdens deze behandelingen ga je breder kijken, emoties worden aangeraakt, blokkades stilletjes losgemaakt. Er is een connectie tussen innerlijk en uiterlijk, een liefdevolle verbondenheid met jezelf, je huidje krijgt de nodige zorgen, zal stralen en je innerlijke wereld zal er zeer blij mee zijn. Op een zachte manier worden de behandelingen uitgevoerd. Iedereen is uniek, iedereen is anders, hier word persoonlijk en op maat gewerkt.

GELAAT


Wil je een echte op en top “INNER AND OUTER" behandeling dan kies je best uit een Phyto 5 behandeling. Deze behandelingen zijn volgens de Chinese geneeskunde, met kleur – en lichttherapie, met de biodrainer en biostimulator. Je gaat in volledige ontspanning, je huidje zal je dankbaar zijn. Met deze behandelingen kunnen we huidgericht, emotioneel en energetisch werken. Het paradepaardje hier is een PHYTO 5 QUANTUM, alles om je weer stralend , vitaal en positief te voelen.

Wil je een dieptereiniging met een zeer zuivere en zachte huid als resultaat dan kies je voor AQUAGLO, dit is een unieke HYDRADERMABRASE behandeling met gepatenteerde technologie die zorgt voor intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid waardoor er een directe GLOW ontstaat. Het verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen tot diep in de poriën.

Wil je een super BOOST geven aan je huid dan kies je voor een GENESIS BEHANDELING van Mesoestetic (RADIOFREQUENTIE icm MESOTHERAPIE), door capacitieve en resistieve radiofrequentie wordt er op iedere huid laag gewerkt, de rode led geeft nog extra power of verzachting waar nodig en met de mesotherapie wordt de nodige cocktail in je huid gesluisd. Op en top ANTI – AGING. Tijdens het insluizen van de cocktail wordt je huid ingestraald met kleur – en lichttherapie.

Ook een op en top ANTI – AGING BEHANDELING is de NEEDLING, gebeurt met de mesopen van Mesoestetic, de naaldjes maken heel kleine perforaties in de huid en ondertussen wordt ook hier de nodige cocktail in de huid gesluisd, hier wordt ook gebruik gemaakt van kleur – en lichttherapie.

Heb je veel problemen rond de ogen, dan is de EYECON van MESOESTETIC dé meest professionele oplossing hiervoor.

Heb je pigmentatieproblemen dan is de COSMELAN van Mesoestetic de oplossing voor jou, wereldwijd is dit de ALLERBESTE BEHANDELING OM PIGMENTATIE AAN TE PAKKEN.

Bij sommige huid problemen stel ik zelf combinaties van verschillende behandelingen samen, dan werk ik echt op maat , zo bekom ik vaak de beste resultaten.

Na elke behandeling heb je onmiddellijk resultaat, wil je langer genieten van je resultaat is een kuur de beste aanrader. Thuis meewerken is een must voor een mooie, vitale en blije huid.

Voor elk huidprobleem is er een oplossing, graag help ik je met een behandeling op maat en de juiste thuisverzorging.

LICHAAM

Wil je een ontspannende, energetische massage? Dat kan, hier wordt ook weer in totaliteit gekeken, verbondenheid tussen inner and outer. Er is vanalles mogelijk, met warme rozenkwartsstenen, hotstone met jadestenen, met mijn handen, met kleuroliën…Ook hier wordt gekeken welke massage op dat moment het best past bij de klant.

Heb je last van zware benen, slechtere doorbloeding, niet zo’n optimale lymfedoorstroming? Dan is een Phyto 5 LICHAAMSDRAINAGE een topbehandeling voor jou. Ook een hulp voor mensen met overgewicht.

Heb je last ven cellulite, lovehandles, verslapte armen...heeft je lichaam versteviging en een extra boost nodig dan is de HEALTHY COCOON icm BODYSHOCK de oplossing voor jou.

Ik sta nog elke keer versteld van de TOPRESULTATEN.

Rose Musquee