Rose Musquée

Gezond lichaam

Healthy cocoon

DÉ OPLOSSING VOOR VELE SCHOONHEIDS- EN GEZONDHEIDSPROBLEMEN

INDICATIES:

 • Afslanking
 • Cellulitis
 • Zwaarlijvigheid
 • Verzwakte immuniteit
 • Extreme stress
 • Slaaptekort
 • Diabetes
 • Gewrichtspijnen
 • Lage rugpijn
 • Fibromyalgie
 • Donkere gedachten
 • Burn-out
 • Verslapping lichaam
 • ....

Dit medisch ontwikkelde behandelsysteem heeft een helende, verzorgende, verwarmende, ontspannende werking en biedt de meest doeltreffende oplossingen voor een brede waaier aan schoonheids- en gezondheidsproblemen. Een must in tijden van extreme stress, slaaptekort, toenemende welvaartsziektes zoals diabetes, een sterk vergrijzende bevolking, verkeerde eet- en leefgewoontes, zwaarlijvigheid en een verzwakkende immuniteit.


HOE WERKT HET?

De afslankende, helende en ontspannende werking van 3 soorten infrarood (diep, middel en bijna IR) en vibratiemassage wordt aangevuld met een heerlijke multisensoriële ervaring: de Gemstone Therapy met een combinatie van helende infrarood- en kleurentherapie, LED-therapie, Himalaya zoutsteen, aromatherapie en rustgevende massagetrillingen. Voor afslanking kan een sessie in de Cocoon voor nog betere resultaten gecombineerd worden met de medische afslankingsproducten van Bodyshock van Mesoestetic® pharma group. Dankzij dit medische afslankingsconcept biedt Cocoon een doeltreffend antwoord op schoonheidsproblemen zoals algehele afslanking, versteviging, striemen en cellulitis en kunnen allerlei probleemzones worden aangepakt.

Klanten die interesse hebben in fitness, afslanking, pijnbestrijding, relaxatie, stressvermindering, ontgifting, stoppen met roken en klanten die last hebben van slapeloosheid, depressie en andere welvaartskwalen… Maar ook voor iedereen met een sterke behoefte aan me-time betekent een sessie in de Cocoon de ideale mini-vakantie. De unieke Cocoon kan ook gebruikt worden om ook andere diensten te stimuleren, hierbij denken we aan de combinatie met de GENESIS.

Van deze healthy Cocoon kan je eenmalig genieten of in een kuur behandeling.BodySculptor

Feeling good is an inside job!

De behandelbanden van BodySculptor met biostimology verspreiden een bio-energetisch veld, dit is een lage frequentie, richt zich hoofdzakelijk op gladde en onwillekeurige spieren.

Richt zich op de lipolyse = afbraak van vetten, zet de vetverbranding heel goed in gang. Het gaat werken op de darmen, hormonaal stelsel, ... op het totale lichaam het zet alles in flow. Het is ook een booster voor je immuniteit.

Je geniet ondertussen ook van een lymfedrainage, ook heel goed naar mensen met oedeem, zware benen, vocht ophopingen, elimineert cellulitis, ... maar ook voor mensen met een onzuivere huid. Het werkt dus ook zeer huid verbeterend.

De unieke golflengte van biostimology verbeterd het algemeen welzijn van het lichaam. BodySculptor is een medisch toestel voor de reductie van abdominale obesitas en de bestrijding van gerelateerde cardio- vasculaire aandoeningen, leverziekten, spierziekten, ...

Kortom: de BodySculptor is een veelomvattend toestel en ook belangrijk zeer gezond voor het lichaam.Maderotherapie of Houttherapie

Maderotherapie is een nieuw alternatief voor figuurmodellerende behandelingen. Door speciaal ontworpen houten instrumenten en een specifieke druk op bepaalde plaatsen op het lichaam uit te oefenen kan je doelgericht gaan werken op bijvoorbeeld cellulitis, verslapte armen, love-handles, het kan gewichtsverlies ondersteunen, het is een relaxerende therapie, het verminderd stress, stimuleert bloedcirculatie en lymfe systeem, en is een vorm van bindweefsel massage.

Cuppingtherapie

Cupping kan je zien als een diepe bindweefsel massage, zet het lymfestelsel en de bloedstroom weer op gang. Het elimineert gifstoffen (afvalstoffen). Het is ook doeltreffend bij spier- en gewrichtspijnen.
Cupping kan ook helpen bij stagnaties in de energiestroom. Het is een oude Oosterse therapie die zijn doeltreffendheid al duizenden jaren bewijst en het is een stimulering van het algeheel gevoel van welzijn.


Rose Musquee