Rose Musquée

Producten

ROSE MUSQUÉE STAAT VOOR NATUURLIJKE SCHOONHEID,...
MET PURE, ZUIVERE, GEZONDE PRODUCTEN.

ABSOLUTION

Als verzorgingsproducten heb ik gekozen voor ABSOLUTION, een nieuwe benadering van schoonheid. Een verademing...Minimalistisch, puur, biologisch, puur natuur...Het Franse cosmeticabedrijf ABSOLUTION IS VERRASSEND ANDERS, zowel qua look als inhoud. Huidverzorging in de hoogste puurheid, zeer effectief, een genot om te gebruiken. Vooral heel persoonlijk en dus af te stemmen op de behoefte van uw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten, direct uit de natuur of biologisch geteeld. Een compact en overzichtelijk assortiment, je kan alles mixen en matchen op maat van jouw huid, zowel voor haar als voor hem, voor elke leeftijd. Met als overtreffend doel: SCHOONHEID VAN DE HUID BEHOUDEN.

INGE COX KLEUR-LICHTOLIËN

De producten van INGE COX zijn SUPER, ik gebruik ze dan ook in iedere gelaats- of lichaamsverzorging. Ze geven een grote meerwaarde aan elke behandeling. Het zijn therapeutische producten die het lichaam gaan ondersteunen, helpen zuiveren, versterken en meer balans gaan brengen. Deze oliën zijn ontstaan uit LIEFDE VOOR NATUURLIJKE PRODUCTEN, inspiratie uit de Chinese filosofie en de verbinding met de natuurlijke gezondheid.
INGE COX haar gamma bestaat uit kleur-lichtoliën, scrubs, zouten en roomsprays.

INSENTIALS

Als voedingssupplementen werk ik met INSENTIALS, het Belgisch merk van founder Amandine Depaepe...Alles omvattend...zowel voor jeugd, menopauze, gewicht, energie, mooie huid, spijsvertering, voorbereiding zon...zelfs een NATUURLIJKE OZEMPIC ...

STUDIO MINO

Natuurlijke, minerale make-up, Belgische lijn gecreëerd door Barbara Vandenbunder..

Alle producten zijn veilig, vrij van toxines, 100% natuurlijk, vegan en cruelty free.

CURASANO

De oplossing voor een mooi bruin kleurtje, het hele jaar...Natuurlijke producten met onmiddellijk effect, zowel voor haar als hem.

BIOSLIMMING

Slanker en strakker zonder sporten en diëten.

Direct zichtbaar en langdurig resultaat.

Bioslimming is een bijzonder sterke lichaamsbehandeling gemaakt van pure ingrediënten die het lichaam ondersteunt in zijn vermogen om zichzelf te helen en te herstellen.

BIOSLIMMING, BEHANDELING DIE ECHT WERKT.

Bioslimming wordt altijd gecombineerd met de bodysculptor...

 

Rose Musquee